Over ons

Wij leven en werken vanuit een christelijke levensovertuiging. Die overtuiging klinkt door in onze manier van werken. Dit wil echter niet zeggen dat onze hulpverlening zich beperkt tot die doelgroep; wij willen er zijn voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing.

Over Arie van Zetten

Tijdens zijn studie maatschappelijk werk verdiepte hij zich in autisme en heeft hij ervaring opgedaan binnen het autisme spectrum stoornis (ASS) bij jeugd en volwassenen. Ook deed hij onderzoek naar pestgedrag op scholen. Verder specialiseerde hij zich in coaching en motiverende gespreksvoering. Sinds 2015 werkt hij in de praktijk van Ben Zijl.

Per 2018 werkt hij vanuit zijn eigen praktijk.

Over Ben Zijl

Na de afronding van zijn studie maatschappelijk werk (1985) werkte Ben Zijl lange tijd bij een zendingsorganisatie. Nadien maakte hij de overstap naar een oudervereniging, waar hij zich specialiseerde in seksuologische hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking. Ook volgde hij diverse opleidingen op het gebied van seksuologie en autisme. Sinds 2011 werkt hij vanuit zijn eigen praktijk als Registertherapeut BNG.